Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in 2015 si a devenit in scurt timp unul dintre cele mai bune hoteluri din regiune cu serviciile sale excelente, decorul distins si camerele confortabile. Exteriorul cladirii hotelului a fost proiectat fiind influentat de arhitectura otomana, iar toata bogatia culturii anatoliene si mediteraneene a fost reflectata prin sintetizarea diferitelor linii in decorarea sa interioara.

Localizare: la 250 m de plaja , la7 km de Side si la 65 km de aeroportul din Antalya.

Dotari camera: telefon, televizor, radio, minibar ( se suplimenteaza zilnic ), aer conditionat, seif, wi-fi , ceainic electric,uscator de par, parchet, balcon. Schimbarea lenjeriei se face de 2 ori /saptamina. Camerele familiale sunt prevazute cu 2 dormitoare separate printr-o usa.

Facilitati hotel: restaurant principal, 2 restaurante a la carte ( italian, turcesc), 5 baruri,o piscina exterioara, o piscina interioara, 1 piscina pentru copii, 3 topogane, tenis, darts, tenis de masa, volei, centru fitness, mini club, animatie, muzica live in anumite zile, sali conferinte. Servicii cu plata: telefon, fax, room service, centru Spa, biliard, aparate electronice, sporturi nautice, windsurf (cu licenta), coafor, spalatorie, servicii medicale.

Plaja de nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite (transferul plaja - shuttle bus gratuit).

Alte informatii: accesul la restaurantele a la carte se face pe baza de rezervare/ se accepta o rezervare /sejur; in restaurante tinuta este obligatorie; carduri acceptate: Visa, Master Card; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Website: www.portriverhotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie