Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albir Garden Resort & Aquapark


Descriere

Amplasare

Acest aparthotel este situat într-o zonă liniștită în L'Alfàs del Pi, la aproximativ 1,3 km de mare, în centrul orașului se ajunge după aproximativ 1,3 km. Imediat în fața centrului de cazare se află conexiunea la mijloacele locale de transport în comun, magazinele și locurile de ieșit seara în oraș se află la în jur de 1 km. Până la aeroportul Alicante (ALC) sunt aproximativ 67 de km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 2 etaje și mai multe clădiri auxiliare, clienții vor găsi 426 de apartamente. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Serviciile disponibile includ o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Aparthotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea aparthotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În chicinetă se află un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Apa încălzită la o temperatură plăcută din zona cu piscine cu 2 piscine exterioare și interioare garantează o baie sănătoasă. Copiii se pot zbengui în zona cu apă de mică adâncime. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, boccia, volei de plajă și partide de golf, precum și cu plată - tenis și călărie. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă iahting. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, un joc de darts, bowling și aerobic, iar contra cost tenis de masă și biliard. În aparthotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și muzică live oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Aparthotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.