Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la doar 200 de m de plajă, într-o zonă centrală în Laganas.

Dotări

Cele 12 camere sunt împărțite pe 4 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, un serviciu de închiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. În chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă ciclism/ciclism montan, scufundări subacvatice, biliard, un spa și terapii prin masaj, și o sală de fitness contra cost. Și un club de noapte aduce divertisment suplimentar. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și o cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie