Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la cațiva metri de plaja cu nisip, intr-o zonă centrală in Laganas.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Clienții primesc informații despre excursii la biroul de organizare a excursiilor O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire. In majoritatea camerelor se găsește un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare intr-un seif. Se găsesc de asemenea și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi. In baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. In unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa. Un club de noapte oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un restaurant stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un pranz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Sunt disponibile și mancăruri speciale, printre care feluri de mancare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie