Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regina Deltei


Descriere

SEJURALL INCLUSIVE 2020 DELTA DUNARII (IUNIE - SEPTEMBRIE)
Delta Dunarii este destinatiaturistica perfecta pentru o vacanta plina de liniste si relaxare in mijloculnaturii. Pensiunea Regina Deltei va invita sa petreceti alaturi de noi un sejurde neuitat in Delta Dunarii. Am creat, special pentru dumneavoastra, pachete turistice all inclusivede 4 zile/3 nopti pentru perioada iunie - septembrie 2020.
Pachetele turistice oferite au date de check-in si check-out fixe (conform tabelelorde mai jos) si includ:
Cazare 3 nopti in camera dubla matrimoniala;
Pensiune completa: 3 mese pe zi (intrare cu cina in prima zi si iesire cu micdejun in ultima zi);
0.5 l apa plata/adult si 50 ml tuica/adult la fiecare pranz si cina;
2 excursii cu barca in Delta Dunarii de aproximativ 3 ore fiecare;
Taxa de acces a turistilor in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii: 10lei/persoana.
Pensiunea Regina Deltei este situata pe malul drept al Bratului SfantuGheorghe, in localitatea Baltenii de Sus, la o distanta deaproximativ 20 km de localitatea Tulcea. Accesul la locatia noastra se facedirect cu automobilul pe sosea asfaltata (cu parcare gratuita la noi in curte).
Cazarea se vaface in camera duble, moderne, spatioase si confortabile, prevazute fiecare cupat matrimonial, baie proprie, balcon, aer conditionat, TV LCD, internetwireless.

Fiecare sejur include pensiune completa (3 mese pe zi). Inprima zi (ziua de sosire la Regina Deltei) veti servi cina. In a doua si atreia zi se vor servi 3 mese pe zi (mic-dejun, pranz si cina) iar in a patra zise va servi micul-dejun.
Micul-dejun este tip bufet suedez. Pranzul contineciorba de peste, un fel principal din peste si un desert. Cina contineo gustare pescareasca, un fel principal din peste si un desert. Mesele suntgatite zilnic in bucataria proprie, dupa retete traditionale. Se pot pregati sipreparare din carne, pentru cine nu mananca peste.

Cele doua excursii inDelta Dunarii se vor face in a doua si a treia zi a sejurului peurmatoarele trasee:
Excursia Gorgova
Traseu: Baltenii de Sus - Bratul Sfantu Gheorghe - Canalul Litcov -Canal de legatura - Lacul Radacinos - Lacul Cuzmiti Mare - Cuzmiti Mic- Lac Gorgova - Retur.
.
Excursia Uzlina
Traseu: Baltenii de Sus - Bratul Sfantu Gheorghe - Canalul Uzlina - Lac Uzlina - Lac Dumoleatca - Lac Isacel - Canal Isacel - Canal Litcov - Canal Carasuhat - Retur.
Servicii gratuite:

Piscina
Sezlonguri + prosoape
Acces la internet wireless
Parcare in curtea Pensiunii
Jocuri de societate
Masa de Ping Pong
Foisor + gratar + frigider
Acostarea ambarcatiunilor la ponton
Pescuit in incinta Pensiunii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.