Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere


Descriere

Hotel Belvedere Cluj este situat in zona centrala a orasului Cluj-Napoca, pe dealul Cetatii oferind clientilor o panorama deosebita. Locatia hotelului ofera acces spre o multime de obiective turistice importante (Muzeul de Arta, Biserica Sf. Mihail, Palatul Banffy, statuia lui Matei Corvin) cat si spre diferite institutii publice (Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Casa de Cultura a Studentilor, etc).
Hotelul isi asteapta clientii cu 156 de camere modern renovate, spatioase si confortabile dotate cu tot confortul standardelor de clasificare turistica impuse celor 3 stele (aer conditionat, internet, televizor, cablu TV, telefon, minibar, baie cu cada,uscator de par, etc)
Mai dispune de 3 restaurante cu o capacitate de 376 de locuri, unde clientii pot servi atat specialitati culinare autohtone si internationale de cea mai buna calitate cat si o diversitate de bauturi rafinate.
Hotel Belvedere va asteapta sa petreceti un sejur placut intr-o atmosfera relaxanta, alaturi de un personal calificat si amabil!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.