Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Delta 3 stele estepozitionat la doar 100 de metri de plaja, aproape de intrarea in Statiunea CapAurora si in vecinatatea hotelurilor Iris Nalba Mimoza, Capitol si Meteor.Alaturi de Hotel California formeaza un complex turistic, avand comune maimulte facilitati - Parcul Copiilor, Plaja Copiilor, piscina, restaurante siterase etc.
Hotel Delta a fost renovat complet in ultimii ani, devenind o locatie potrivitapentru toti cei care vor sa petreaca o vacanta relaxanta la malul marii. Toatecamerele au in dotare baie cu dus si balcon, precum si aer conditionat, minibarsi televizor. Se ofera internet wifi in mod gratuit atat in camere cat si peplaja si in toate spatiile publice. Restaurantul principal al hotelului -Restaurant Delta - serveste preparate culinare specifice bucatarieitraditionale romanesti. Oaspetii pot servi masa si pe terasa in aer liber,precum si la celelalte restaurante ale complexului - Restaurant California,Cucina Italiana, Fish & Grill. Seara, in toate aceste locatii, oaspetii sepot bucura de spectacole cu muzica live.
Hotel Delta ofera o atentie deosebita celor mici si vine in intampinarea lor cunumeroase facilitati, astfel incat acestia sa nu se plictiseasca, sa isi facanoi prieteni si sa plece de la mare cu amintirea unei vacante frumoase. Inincinta hotelului se mai afla 4 sali de conferinta dotate cu echipament modern.
HotelDelta pune la dispozitie 274 camereduble etaj, 34 camere duble family si 5 apartamente. Dotari camere etaj: TVcolor (televiziune prin cablu), telefon direct, internet wifi, frigobar, aerconditionat, balcon. Toate camerele au baie proprie cu dus.
Facilitatihotel: restaurant cu aer conditionat, restaurant terasa cu spectacole, pizzerie- cuptor cu lemne, restaurant italian,restaurant fish&grill, piano bar, 5 sali de conferinte, acces internet,baby-land, plaja privata, parcare (serviciu cu plata).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.