Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Dacia Sud din Mamaia a fost renovat complet in perioada 2019 - 2021. Ca noutate hotelul isi intampina turistii cu o noua arhitectura eleganta, un restaurant nou si o frumoasa terasa exterioara. Hotelul dispune de lift si a fost extins cu un etaj, toate intr-un decor elegant, in care predomina culorile calde.
Hotelul Dacia Sud este localizat in partea de sud a statiunii Mamaia, la intrarea in statiune dinspre Delfinariu si la cateva minute de mers pe jos de Satul de Vacanta, Aqua Magic si Telegondola si beneficiaza de o pozitionare deosebita,fiind construit pe malul marii, cu iesire directa la plaja. Se afla la 100 m de statia de autobuz si la 200 m de cele mai apropiate magazine.
Hotelul fiind construit paralel cu tarmul marii, din cele 140 de camere existente, 70 camere au vedere catre mare iar 70 au vedere catre parcarea proprie a hotelului, care dispune de 83 de locuri.

Camere:
Camerele duble twin au in dotare 2 paturi (90/200), aer conditionat, televizor LCD, minibar, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon, internet wi-fi, pardoseala cu mocheta in camere si gresie in baie, geam termopan, plasa de tantari.
Garsonierele au in dotare un pat matrimonial si o canapea extensibila, aer conditionat, televizor LCD, minibar, seif, baie cu cada, uscator de par, halate si papuci, balcon, internet wi-fi, pardoseala cu mocheta si gresie, geam termopan, plasa de tantari.
Apartamentele sunt alcatuite din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, aer conditionat, televizor LCD, minibar, seif, baie cu cada, uscator par, halate si papuci, balcon, internet wi-fi, pardoseala cu mocheta si gresie, geam termopan, plasa de tantari.
Accesul in camere se efectueaza pe baza de cartela magnetica.

Facilitati:
Camere twin,garsoniere ,apartamente
Parter + 5 nivele
Restaurant Dacia Sud (este la parter si are capacitate de 150 de locuri, iesire la terasa dinspre mare)
Restaurant Noblesse Ballroom (este la parter si are capacitate de 250 de locuri si are vedere la mare)
Sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri
Internet WiFi
Camera bagaje
Terasa are o capacitate de 100 de locuri
Parcare proprie
Bar
Centrala termica proprie, scari de acces, coridoare, lift modern, rampa pentru persoanele cu handicap.

Ziua de cazare incepe la ora 18.00 si se incheie la ora 12.00.

MASA: Restaurant DACIA SUD 3* - Micul dejun se acorda in regim bufet suedez, pranzul si cina se servesc in sistem A la carte.

Patul suplimentar se poate amplasa doar in Garsoniera sau Apartament (maxim 1 pat suplimentar), nu si in duble.

Ocuparea maxima in camerele duble: 2 adulti + 1 copil 0-11,99 ani (fara pat suplimentar).
Ocuparea maxima de cazare in apartament/ garsoniera: 2 adulti + 2 copii 0-11,99 ani sau 3 adulti.

2 sezlonguri si 1 umbrela gratuite/ camera - doar pentru turistii care rezerva cazare cu mic dejun + fisa cont.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.