Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Dunarea Mamaia 3 stele este situat in zona de sud a statiunii, la cativa pasi de tarmul marii, langa parcul acvatic Aqua Magic si hotel Aurora. Hotelul a fost renovat si reclasificat la 3 stele in toamna anului 2013.

In zona receptiei este amenajat un bar de zi unde turistii pot savura diverse bauturi si pot beneficia de conexiune la internet wireless.

Hotel Dunarea Mamaia nu dispune de restaurant propriu, insa masa poate fi servita in sistem bonuri valorice in cadrul restaurantelor Aurora si Azur, aflate in vecinatate.

Hotelul are parcare proprie contra cost (in limita locurilor disponibile).

Ora check-in: 18:00. Ora check-out: 12:00.

Hotelul dispune de 60 camere cu pat matrimonial, 61 de camere cu 2 paturi si 9 apartamente.

Camera cu pat matrimonial (140/190 cm) are 14 mp si este dotata cu aer conditionat, televizor LED, grup sanitar, mobilier nou, acces in camera pe baza de cartela, uscator de par, seif, telefon. Capacitatea maxima de cazare: 2 adulti (fara copii) - nu se poate amplasa pat suplimentar in camera.

Camera cu 2 paturi de o persoana (90/190 cm) are 18 mp si este dotata cu aer conditionat, televizor LED, frigider, grup sanitar, mobilier nou, acces in camera pe baza de cartela, uscator de par, seif, telefon. Capacitatea maxima de cazare: 2 adulti si 2 copii. Se poate amplasa pat suplimentar in camera.

Apartamentul are 26 mp si este format din dormitor (pat matrimonial 180/190 cm), living (canapea extensibila), 2 grupuri sanitare, 2 balcoane. Este dotat cu mobilier nou, aer conditionat, 2 televizoare LED, frigider,acces in camera pe baza de cartela, uscator de par, seif, telefon, internet wi-fi. Capacitatea maxima de cazare: 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.

Masa este optionala si serveste la restaurantul Aurora (distanta 30 m) sau terasa Azur (distanta 100 m).
Valoarea este de 120 lei/persoana/zi
MIC DEJUN = 35 LEI
DEJUN = 45 LEI
CINA= 40 LEI
Copilul de la 0-5 ani are gratuitate la micul dejun.
Copilul de la 5-12 ani are gratuitate 50% la micul dejun.
Copilul peste 12 ani plateste tarif intreg.

Restaurant Aurora - micul dejun este de tip bufet suedez asistat, iar dejunul si cina sunt in regim de autoservire.
Terasa Azur - micul dejun, dejunul si cina se servesc in regim de autoservire sau a la carte.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.