Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FESTA PANORAMA

Descriere

Hotelul este situat in zona de promenada a statiunii Nessebar la 150 m de plaja si dispune de numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber: centru SPA decorat in stil marocan, pisicna exterioara, program de animatie, sala de fitness, volei pe plaja
Localizare

Elegantul hotel de 4* Festa Panorama este situat in statiunea Nessebar, la doar 150 m fata de plaja si 200 m de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de numeroase facilitati, dintre care pot fi amintite: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, centru SPA decorat in stil marocan si generous echipat, volei pe plaja, restaurant principal si a la carte, loby bar, program de animatie.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase, au decoratiuni elegante si sunt prevazute cu pat matrimonial King, minibar, telefon, TV prin satelit, aer conditionat, baie proprie. Apartamentele dispun de dormitor elegant, living spatios si baie confortabila. Unele dintre acestea ofera vedere spre mare.

Sport si divertisment

Turistii se pot bucura de numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber, relaxare si amuzament, dintre care pot fi amintite: piscina exterioara, in jurul careia sunt amplasate sezlonguri si umbrele de soare, echipa de animatori plini de energie si buna dispozitie, ce te indeamna la distractie, masa de tenis, sala de fitness, volei pe plaja, teren de squash si sala de gimnastica.

Drinks & Food

Turistilor le stau la dispozitie restaurant principal cu o capacitate de 250 m, restaurant a la carte cu specific mediteranean avand 60 de locuri la mese, un mic si cochet lobby bar, cu o atmosfera relaxanta si un bar situat langa piscina exterioara.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de piscina exterioara, scaune in cadrul restaurantului si patut in camere.

SPA & Welness

Centrul SPA este decorat in stil marocan si cuprinde piscina interioara cu apa incalzita, jacuzzi, sala de fitness, masaj, terapii cu pietre fierbinti si ayurveda, baie de aburi, sauna, solarium, salon de infrumusetare, servicii medicale la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.