Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARABELLA GRIFID CLUB HOTEL


Descriere

Se numara printre cele mai bune hoteluri din statiune, alaturi de celelalte doua hoteluri care apartin aceluiasi lant. Localizare: la 50 metri de plaja, intr-o zona linistita a statiunii. Dotari camera: aer conditionat, televizor, telefon, minibar, uscator de par, seif, balcon/terasa, mocheta; toate camerele au vedere la mare (laterala sau frontala) si au fost renovate in 2012.
Facilitati hotel: restaurant principal, trei restaurante a-la-carte (bulgaresc, asiatic si italian), lobby bar, Bar Salon (cu bauturi internationale, cocktail-uri, programe de animatie si muzica live), centru de infrumusetare, piscina interioara, gimnastica in apa, aerobic, sali de masaj, solar, sauna, baie turceasca, piscina exterioara, piscina pentru copii, jacuzzi, discoteca, programe de animatie, activitati sportive, loc de joaca si miniclub pentru copii, sala de gimnastica, tenis de masa, darts, volei, minigolf, casa de schimb valutar, magazine, acces internet, rent-a-car, parcare.
Tarifele includ: 2 sezlonguri si o umbrela/camera la plaja din fata hotelului (doar pentru cei cazati in Dubla Deluxe Sea Side View si Dubla Deluxe Sea View). Nu se accepta anulari ale rezervarilor confirmate cu reduceri de Early Booking; in cazul anularilor, nu se restituie sumele platite. DRESS CODE: Tinuta decenta este obligatorie, in timpul meselor (pantaloni lungi pentru domni). Wi-fi - gratuit in lobby , in camere cu plata. Parcare - cu plata (se achita la receptia hotelului)
Pagina internet: www.grifidhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie