Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRIFID METROPOL

Descriere

Fabulos 8.9 Booking.com Grifid Metropol este situat intre Grifid Bolero si plaja, in zona de nord a statiunii Nisipurile de Aur, pe faleza, la numai 500 de metri de centru. In 2013 a fost inclus in lantul hotelier Grifid, fiind renovat complet. Hotelul este recomandat adultilor!
Localizare

Hotel Metropol este situat in centrul uneia dintre cele mai renumite statiuni de pe litoral - Nisipurile de Aur, fiind amplasat pe malul marii si inconjurat de verdeata minunata. In apropierea hotelului se afla numeroase centre de divertisment, cumparaturi si relaxare.

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor sai urmatoarele facilitati: 3 restaurante, 2 baruri, piscina exterioara, minibar in camere, teren de tenis, sala de fitness, parcare (contra cost), schimb valutar, rent-a-car, spalatorie-uscatorie, centru Spa moden amenajat, internet WIFI gratuit in zonele publice.

Facilitati camere

Hotelul Metropol pune la dispozitia turistilor 129 camere amenajate modern, cu design elegant, oferind vedere spre mare si parc, 54 junior suite si 9 apartamente cu vedere la mare. Camerele sunt echipate cu baie proprie, uscator de par, mocheta, telefon, aer conditionat centralizat, TV satelit, mini bar, seif contra cost, acces internet WiFi, balcon.

Sport si divertisment

Turistii se pot bucura de urmatoarele facilitati: teren multifunctional de sport, sala de fitness, piscina exterioara, seri cu muzica live.

Drinks & Food

Turistii pot savura delicatese si bauturi clsice si sub forma de cocktailuri in cadrul restaurantului principal “Metropol” cu terasa in aer liber, restaurantului a la carte “Fusion”, restaurantului a la carte cu specific Italian, cu terasa in aer liber, barul la piscina ori piano bar.

SPA & Welness

Hotelul este dotat cu un centru SPA modern amenajat care prezinta urmatoarele facilitati: masaj, sauna, coafor, salon de infrumusetare, sala de fitness, tratamente corporale, baie de aburi, baie turceasca, centrul medical, tratamente cu namol.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.