Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LICHNOS BEACH

Descriere

Superb 9 Booking.com Certificat de Excelenta Trip Advisor Hotelul dispune de o pozitionare privilegiata, deoarece este situat pe malul marii Ionice si impresioneaza prin gradina cu lamai, portocali si maslini, ce ocupa o suprafata de 25.000 mp si se intinde pana la plaja cu nisip. Orasul Parga este la 4 km, iar fermecatorul sat Syvota, cu plajele sale minunate, este la 30 km de hotel.
Localizare

Hotelul elegant este situat pe o plaja cu nisip in golful Lichnos, la o distanta de 4 km de orasul Parga si la 2 minute de mers pe jos fata de cel mai apropiat supermarket

Facilitati hotel

Hotelul este format din 2 cladiri: cea principala de langa piscina si cea de pe plaja. Hotelul are propriul restaurant, receptie 24h, bar la plaja, piscina infinity, lobby, access gratuit la internet Wi-Fi in zonele publice, aer conditionat, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja, sezlonguri la piscina, parcare privata, seif la receptie, camera pentru bagaje, transfer gratuit catre orasul Parga in fiecare zi.

Facilitati camere

Camerele au balcon cu vedere spre Marea Ioniana, 1 pat matrimonial sau 2 paturi single, seif, uscator de par, baie cu dus, mini bar, frigider, aer conditionat, telefon, internet wireless gratuit, LCD TV satelit, papuci, halate, cosmetice de baie. Camerele family au aceleasi facilitati, dar au 40 mp si sunt formate din 2 incaperi divizate estetic, includ un living cu 2 canapele si o terasa cu vedere la mare. Camerele duble deluxe sunt spatioase (25 m²) si ofera acces direct la plaja Lichnos.

Sport si divertisment

Hotelul are piscina exterioara. Pe plaja cu nisip se pot practica diverse sporturi nautice (contra cost).

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet. Optional, se poate rezerva si cina sau pranzul si cina. Toate mesele sunt tip bufet. NOTA: Pensiunea completa include bauturi nelimitate la masa de pranz si cina: apa, bauturi racoritoare, bere locala la draft, vinul casei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.