Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ACASA LA DRACULA


Descriere

Avand vedere la Muntii Carpati, acest hotel cu design unicat se afla in Poiana Brasov si are un restaurant cu crama, un bar si o zona spa moderna. Hotelul House of Dracula ofera acces gratuit la internet WiFi in zonele publice.

Camerele sunt decorate cu elemente medievale, precum ziduri de piatra si mobilier din lemn masiv. Camerele includ TV prin cablu, minibar si birou. Baile sunt moderne si au podea cu gresie, dus, uscator de par si papuci.

Centrul spa si de fitness al Hotelului House of Dracula ofera produse cosmetice de lux si echipamente moderne. Oaspetii hotelului pot face rezervari pentru zona spa, care este disponibila la cerere.

Restaurantul serveste o varietate de mancaruri internationale, precum si preparate traditionale romanesti. Regimul de demipensiune poate fi oferit in baza unui voucher.

Situat intr-o statiune de schi cu o telegondola si 8 teleschiuri, hotelul are microbuze care circula spre baza partiilor de schi si la telecabinele spre Varfurile Cristianu Mare sau Postavaru, disponibile la cerere si la un cost suplimentar. Hotelul ofera si servicii de inchirieri auto. Hotelul House of Dracula este la 12 km de orasul medieval Brasov

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.