Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ana Hotels Sport / Bradul - Etalon


Descriere


Pachet bauturi 1
Cola, fanta, sprite 25 cl ,Granini 25 cl


Vin la pahar Domeniul Bogdan Rosu, roze, alb


Whisky JW Red Label


Whisky JB


Whisky Jameson


Martinii, Gin Gordons


Bere Draft Carlsrom


Spumant la pahar Hermeziu Madame Blue

Pachet bauturi 2
Vin la pahar Domeniul Bogdan Rosu, roze, alb


Bere Draft Carlsrom


Spumant la pahar Hermeziu Madame Blue
Inconjurate de frumoasa vegetatie montana si aflate la baza partiei Bradul, ANA Hotels - Poiana Brasov va pun la dispozitie camere standard si de lux in: Hotel Sport 4*, Hotel Bradul 4*

Facilitati: Salon mic dejun; Schimb valutar;Internet Wi/Fi;Spalatorie / calcatorie;Receptie 24h;Parcare (gratuita) ;Masaj ;Restaurant;Room service;Camere nefumatori;Seif la receptie;Bar; Sala conferinte; Sauna; Lift
Facilitati camere: Telefon; TV-Sat; Baie Dus/WC;Minibar; Uscator par; Balcon/Terasa
Servicii:inchiriere echipament sportiv- ski/ snowboard/ biciclete/ paint ball, inchirere ATV.
Acces gratuit la piscina, saune, jacuzzi, salon relaxare.
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita, SPA, baza tratament, teren tenis, masaj, sauna (uscata si umeda), hammam, jacuzzi, centru de echitatie, stadion de fotbal, ski, snowboard.
Distractie: Club Champions Club, Pub Ana, biliard, tenis de masa, bowling, parapanta, paint- ball.
Restaurantul, clubul de biliard, cat si jocurile care pot fi organizate special pentru TEAM BUILDING fac din aceasta locatie hotelul ideal de petrecere a timpului liber sau a intalnirilor de afaceri in Poiana Brasov.
Sala de conferinte, cu o capacitate de pana la 280 de persoane, este moderna si cuprinde mobilier si aparatura performanta speciale pentru evenimente de orice tip: conferinte, sedinte, lansari de produse, traininguri, etc.
Atractii turistice: Brasov - Biserica Neagra, Biserica Sfantul Nicolae, Cerbul Carpatin, Cetatea Brasovului; Cetate Rasnov, Castelul Bran, Muzeul Peles si Manastirea Sinaia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.