Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elexus Boutique- Etalon

Descriere

Elexus Boutique este localizat central in Predeal, la 700 de metri fata de gara (10 minute de mers pe jos) si 1.5 km fata de partia de ski Clabucet (20 de minute de mers pe jos).

Elexus Boutique este o unitate nou deschisa in Predeal (iunie 2020) si pune la dispozitia turistilor un numar de 20 de spatii de cazare dispuse in camere duble standard, duble superioare, apartamente si suite junior. Camerele dispun de mobilier modern, TV cu ecran plat, grup sanitar propriu, uscator de par, internet wireless, minibar, iar majoritatea camerelor dispun de balcon. Restaurantul are o capacitate de 170 de locuri si ofera preparate culinare cu specific traditional. Printre facilitatile oferite enumeram: bar cu o capacitate de 20 de locuri, gradina, terasa, receptie deschisa 24/24.
Tipuri Camere :
Camera Single , suprafata 10 mp , dotari : Acces card,TV lcd , telefon,uscator de par,seif,halat,papuci, consumabile.
Camera Dubla suprafata 15 mp, dotari : Acces card ,TV lcd, uscator de par ,telefon,seif , halat,papuci, consumabile .
Dubla Superioara suprafata 15 mp, dotari :Acces card,balcon,tv lcd,uscator de par, seif,halat,telefon,papuci, consumabile .
Junior Suite suprafata 30 mp, dotari :Acces card,TV lcd , uscator de par , seif , halat,papuci, consumabile Compus din 1 dormitor matrimonial , hol , baie , dormitor pat single sunt situate la etajul 3.
Apartament Standard suprafata 45 mp, dotari : Acces card,balcon,TV lcd , uscator de par , seif , halat,papuci, consumabile .Compus din 1 dormitor matrimonial , hol , baie , living cu canapea extensibila Apartament Deluxe suprafata 45 mp, dotari : acces card, balcon,TV lcd , uscator de par , seif , halat,papuci, consumabile.Compus din 1 dormitor matrimonial , hol , baie , dormitor single , vedere la munte , este situat la etajul 3.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.