Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cleopatra Resort - Hotel Cleopatra


Descriere

Hotel Cleopatra este construit perpendicular pe tarmul marii, la cativa pasi de plaja, langa Gradina de Vara si Gradina Cupidon din statiunea Saturn. Pozitionarea excelenta este unul dintre atuurile hotelului, camerele sale avand toate orientarea spre mare. Hotel Cleopatra a fost renovat complet in anul 2009 si isi asteapta acum oaspetii cu dotari conform categoriei sale de 4 stele: Centru SPA, piscine, sala de conferinte, terasa, parcare contra cost. Hotel Cleopatra Saturn are un total de 252 de camere duble si 24 de apartamente dotate cu sistem de climatizare, minibar, internet wireless si balcon. In cadrul hotelului Cleopatra Saturn este deschis un Aqua Park la care turistii cazati in hotel au acces liber.
Parcul acvatic este dotat cu mai multe piscine pentru adulti si copii, tobogane, jacuzzi, sezlonguri si umbrele. Terasa hotelului Cleopatra Saturn are vedere spre mare si este un loc unde turistii se pot relaxa seara, dupa o zi petrecuta pe plaja sau la piscina.
Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii (3-12 ani). Locul de joaca exterior nu dispune de supraveghetor, cel interior dispune de supraveghetor.
Nu se accepta animale de companie.
Camera dubla superioara (vedere la piscine si la mare) - pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon,balcon, internet wireless.
Camera dubla standard - paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus,uscator de par, sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon, balcon,internet wireless, unele camera sunt situate la parter.
Apartament - living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, uscator de par,sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon, balcon, internetwireless.


Facilitati copii:
- Copiii de la 0 la 2,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
Camera dubla - 2 adulti +1sau 2 copii
- copiii de la 3 la 11,99 ani beneficiaza de gratuitatela cazare si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar.
- copiii de la 12 la 17,99 ani achita 100% din valoarea serviciilor de masa achizitionate de adult si 50 lei/zi pentru patul suplimentar.
Camera single: 1 adult + 1 sau 2 copii
- 1 sau 2 copii de la 3 la 6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50%din serviciile de masa achizitionate de adult; adultul achita camera in regim single.
Apartament: 2 adulti + 1 sau2 copii3 adulti + 1 copil
- copiii de la 3 la 11,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din valoarea mesei.
- al 3 lea adult + 1 copil de la 3 la 11,99 ani -beneficiaza de gratuitate la cazare; adultul achita masa integral si copilul achita 50% din valoarea mesei.

Ocuparea maxima:
Camera dubla = 2 adulti + 2 copii
- In camera dubla se admite doar un pat suplimentar sau o canapea extensibila.
Pentru a evita eventualele neplaceri legate de imposibilitatea acordarii patului suplimentar va rugam sa aveti in vedere ca:
Paturile suplimentare se valorifica cu acordul prealabil al THR Marea Neagra, in limita disponibilitatii.
Apartament= 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil
- In apartament nu se admite pat suplimentar.
PATUL SULIMENTAR (UNUL SINGUR/CAMERA) ESTE DESTINAT EXCLUSIV COPIILOR, NU ESTE FOARTE MARE!
Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

All Inclusive Hotel Cleopatra 2022

- Mic dejun - bufet - intre orele07:30-10:30;
- Pranz - bufet - intre orele 12:30-14:30;
- Gustare- snacks-uri, cafea, apa (plata si minerala) - intre orele16:00-17:00;
- Cina - bufet - intre orele 18:30-20:30;
- Apa (plata si minerala) si bauturi racoritoare (carbogazoase sinecarbogazoase), cafea, ceai - in intervalul orar 7:30-20:30- oferite la restaurant in timpul meselor si la bar piscina in afara orelor de servire a meselor;
- Bauturi alcoolice autohtone - vinul casei draft (vin alb si vin rosu) sibere draft- in intervalul 12:30-20:30 - oferite in restaurant in timpul meselor(pranz si cina), iar in intervalul orar 12:30- 18:30 oferite la bar piscina.
Turistii beneficiaza de cina in ziua de check-in si de mic dejun si pranz in ziua de check-out.
! Bauturile din import si preparatele de bar se se servesc contra cost.

- Acces gratuit la piscina, cu sezlong si umbrela (in limita locurilor disponibile).
- Acces gratuitla locul de joaca pentru copii (3-12 ani). Locul de joaca este in aer liber si nu dispune de supraveghetor.
- Acces gratuit la internet wireless.
- Accesul la SPA se face cu programare prealabila si este contra cost.

Pentru pachetele All Inclusive, turistii vor purta obligatoriu bratara primita la receptia hotelului, pe toata perioada sejurului.

Parcarea este contra cost (22 lei/zi/autoturism), in limita locurilor disponibile si se achitala receptia hotelului

Hotelurile de 3 si 4 stele - Accesul la piscine (in perioada 20.06 - 06.09.2022) este inclus in pachetul de servicii - pentru pachetele cazare cu mic dejun,cazare cu demipensiune, cazare cupensiune completa sau cazare cu All Inclusive.

Pentru statiunea Saturn - Aqua Park Cleopatra (Turistii cazati la Hotel Cleopatra si Hotel Narcis)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.