Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bastion - Etalon


Descriere

Complexul turistic Bastion este situat pe Domeniul Regal Peles, pe drumul ce urca spre Castel.Situat intr-un cadru indragit de turisti in vecinatatea Castelului Peles, a fost reamenajat intr-o cladire istorica ce a apartinut dependintelor Castelului Peles si isi deschide portile regale pentru ca tu sa petreci un sejur de vis intr-o atmosfera incarcata de istorie si cultura, dar cu toate accesoriile vietii mondene.
Hotelul Bastion ofera turistilor conditii optime de cazare in 12 camere matrimoniale (6 camere duble Small, 2 camere duble Medium, 1 camera dubla Large si 3 camere triple Superior) si 1 Apartament (cu 2 dormitoare), prevazute cu baie proprie. Camerele sunt dotate cu minibar, acces gratuit la internet wi-fi, tv cu ecran plat, televiziune prin cablu, alarma pentru incendiu cu senzori la fum, economizoare pentru televizor, electricitate si caldura. Baile moderne sunt dotate cu tot confortul pe care ti-l doresti, iar curatenia este punctul nostru forte. Restaurantul complexului, denumit 'Bonaparte', cuprinde 2 saloane despartite de un hol grandios: Salonul Bonaparte si Salonul Oglinzilor.
Salonul Bonaparte, este amplasat intr-un spatiu elegant, cu mese situate in separeuri intime. Peretii tapetati in matase amintesc de saloanele frantuzesti aristocrate. De altfel, specificul Gourme Mediteranean ne dezvaluie secretul bucatariei rafinate de pe tarmurile scaldate de soarele Marii Mediterane.
Sala Oglinzilor este o incapere inalta cu un design rafinat unde privirea va este incantata de oglinzile, candelabrele si stampele in stilul secolului XIX. Este o sala ideala pentru organizarea de seminarii si conferinte. De asemenea, pe terasa interioara se pot organiza team-building-uri.
Bar - Restaurant 'Le Caporal' (cu o capacitate de 35 locuri) este locatia indicata pentru petrecerea unor zile sau seri de neuitat.

Tarifele nu includ: Taxa promovare turistica Oras Sinaia: 2,00 % din tariful fiecarei nopti de cazare; Taxa salvamont: 6 lei/ pers/ sejur.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.