Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat central in statiunea montana Sinaia, hotelul de 4 stele Carpathia ofera acces gratuit la un centru spa cu 2 saune, piscina interioara si cada cu hidromasaj. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.
Toate camerele hotelului au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori si minibar. Baia privata include papuci si articole de toaleta gratuite.
-66 camere duble,2 single , 3 apartamente.
-piscina interioara incalzita,2 saune ,jacuzzi.
-salina, masaj pe pat de sare ,parcare,wi-fi,restaurant international,bar.
-3 sali de conferinte - capacitate maxima /sala de conferinta - 100 de locuri
Hotelul gazduieste un restaurant care serveste mancaruri romanesti si internationale si ofera un bogat mic dejun tip bufet in fiecare dimineata, cu o varietate de produse atent selectate. De asemenea, exista un bar si o sala de conferinte.
Telecabina este la 5 minute de mers cu masina. Castelele Peles si Pelisor, precum si manastirea Sinaia se gasesc la mai putin de 2,5 km de proprietate. Gara Sinaia este situata la 10 minute de mers pe jos. La proprietate exista o parcare gratuita, in functie de disponibilitate, dar vizavi este si o alta parcare publica cu plata.
Se poate opta pentru set meniu sau fisa cont ( la fisa cont se poate micsora sau mari valoare in functie de solicitarea turistilor).


* ziua hoteliera incepe la ora 14:00 si se termina la ora 12:00 a zilei urmatoare
* Taxa de salvamont nu este inclusa in tarif,se achita separat 6 lei/ persoana indiferent de varsta / sejur indiferent de numarul noptilor rezervate;
*Parcarea este cu plata la tariful de 10 ron/zi in apropierea hotelului (veti fi indrumat asupra locului de parcare la receptie in ziua sosirii).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.