Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villas Arausana and Antonina


Descriere

LOCALIZARE: aproape de plaja, zona de baruri si restaurante se afla la numai 300 metri de hotel, portul este la 500 metri, Sibenik la 10 km si Trogir la 55 km. Plaja Plaza Beach este la 200 metri de hotel, Male Vrujle Beach si Hangar Beach- la 1000 metri de hotel.
Aeroportul din Split este la 50 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant situat chiar pe plaja - La Belle Vie cu terasa si vedere superba la mare si la insulele din jur, piscina exterioara infinta cu sezlonguri, parcare, exchange.


FACILITATI CAMERE: Camerele clasic au in jur de 18 mp si dispun de urmatoarele facilitati: conexiune la internet wireless, aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, cosmetice in baie, birou, mini bar, dressing, seif, TV LCD prin satelit.
Camerele Superior au in jur de 22 mp, dispun de aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, conexiune la internet wireless, canapea extensibila, cosmetice in baie, birou, mini bar, dressing, seif, TV LCD prin satelit.
Camerele single au vedere la park si doar 13 mp.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.