Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Achizitionat in anul 2004, Hotelul Felicia 2* a fost transformat pana la repunerea in circuitul turistic in vara anului 2006, intr-o locatie de vis, un paradis de culori, frumusete, intimitate si servicii de lux, specifice unei locatii de 4 stele, ce poarta azi denumirea Hotel Afrodita.
Hotelul ofera un amestec elegant intre linistea Marii Negre, farmecul gradinilor englezesti si modernul art-deco. Experimenteaza diversitatea locatiei mirifice si savureaza rasariturile si apusurile pastelate pe cerul nesfarsit.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Venus, in apropierea orasului Mangalia.

Distante
- 4 km de centrul orasului Mangalia
- 43 km de centrul orasului Constanta
- 100 m de statia de autobuz

Puncte de interes
- Hipodromul de la Mangalia- Edificul Bizantin din Mangalia
- Moscheea Esmahan din Mangalia
- Muzeul de Istorie si Arheologie Mangalia
- Muzeul Marinei Mangalia
- Portul Turistic Mangalia

Facilitati
Hotelul are un restaurant cu specific traditional romanesc si international cu o capacitate de 180 de locuri in interior, la care se adauga cele 140 de locuri ale terasei situate pe malul marii, un bar cu terasa (60 locuri), piscina exterioara, plaja privata, sala de conferinte (180 locuri), computer dedicat internet data port in lobby, parcare supravegheata video, room service, seif la receptie, apel de trezire, imprimanta, scaner, copiator, fax (la receptie), punct medical in apropiere, doctor la cerere (acces din receptie), rezervare taxi, rent-a-car, parcare privata, Wi-Fi in zonele publice si in camere.

Camere
Cele 124 de camere ale hotelului sunt dispuse pe 5 etaje, cu tonalitati distincte de culori, structurate astfel: 5 apartamente, 114 camere duble si 5 camere single.

Tipuri camera
Dubla standard: au pat matrimonial sau paturi twin
Dubla cu vedere la gradina: au vedere la gradina si au pat matrimonial sau paturi twin
Dubla Sea View: au vedere la mare si au pat matrimonial sau paturi twin
Apartament: Este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila si toate au vedere la mare

Dotari camera

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, TV prin cablu, telefon cu acces international, Wi-Fi, baie cu dus, acces camera pe baza de cartela magnetica, uscator de par, balcon (pentru camerele de la etaj).

Altele
Check in: 18:00
Check out: 12:00

Un copil intre 0 si 1,99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
Un copil cu varsta intre 2 is 11,99 ani achita 50% din tariful camerei/noapte, cu pat suplimentar.
Un copil cu varsta intre 2 si 11,99 ani achita 50% din valaorea micului dejun/noapte, fara pat suplimentar.
Un copil intre 12 ani- 18 ani (neimpliniti) -se asigura pat suplimentar achitandu-se 60% din valoarea unui loc, iar micul dejun se achita integral (35 lei/pers/zi)


OBLIGATORIU:La persoanele insotite de copii, voucherele sa aiba atasat copie dupa cerificatul de nastere al copilului si copie dupa cartea de identitate a parintilor.

DEPASIREA ZILEI HOTELIERE DUPAORA 12:

2 ore 51 RON
4 ore 102 RON
8 ore 1 ZI DE CAZARE

Incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 https://mangalia.ro/wpcontent/uploads/2020/02/HCL283.pdf . Va rugam sa anuntati turistii ca vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.