Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aeolos Boutique Hotel


Descriere

Boutique hotel recomandat cuplurilor!
Inconjurat de o vegetatie bogata, Aeolos Boutique este unul dintre singurele hoteluri de pe insula, in care nu exista o camera la fel. Fiecare camera a fost decorata si amenajata intr-un stil unic.

Localizare: hotelul este situat la 5 minute de mers pe jos de plaja Kalamaki (400m), 4 km de orasul Zakynthos, iar Aeroportul Dionysios Solomos din Zakynthos este situat la 2 km si la 1 km de Carettas Fun Park Center.

Facilitati hotel: receptie, snack bar, restaurant, terasa, 2 baruri, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, camere de depozitare a bagajelor, birou pentru inchirieri auto, inchiriere biciclete, internet Wi-Fi in spatiile publice, parcare

Facilitati camere: Suprafata camerelor este variabila (22mp, 25mp, 28mp) in functie de tipul acesteia. Camerele au vedere la piscina si la gradina.
Unele camere sunt complet utilate cu frigider si ustensile pentru gatit, dispun de aer conditionat, Wi-Fi (gratuit), TV LCD, uscator de parhalate de baie, papuci si articole de toaleta. Se asigura zilnic un serviciu de curatenie, iar lenjeria se schimba de 2 ori pe saptamana.

Masa: Mic dejun. Contra cost: Supliment demipensiune.

Website: www.aeolosboutiquehotel.com

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.