Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AC Hotel Ciutat de Palma by Marriott

Descriere

AC Hotel Ciutat de Palma este un hotel elegant de design situat la 1,5 km de portul din Mallorca, in frumoasa capitală Palma. In intregul hotel este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Camerele cu aer conditionat ale Hotelului AC Ciutat de Palma sunt practice si sofisticate. Acestea au un balcon privat, unde oaspetii pot citi bucurandu-se de soare.

Acestia pot savura băuturi răcoritoare din minibar in timp ce urmăresc programele de stiri la televizorul cu ecran cu plasmă.

Oaspetii pot merge pe jos la plajă sau pot face o plimbare pe promenada frumoasă de pe malul mării din Palma, unde pot respira briza proaspătă a mării.

Acestia pot vizita centrul istoric din Palma, unde există puncte de atractie precum Castelul Bellver, situat la mică distantă de mers pe jos.

Seara, oaspetii pot merge in zona incantătoare de luat masa a hotelului pentru a savura preparate culinare mediteraneene à la carte, realizate cu ingrediente proaspete de pe insulă.

Noaptea, acestia pot utiliza internetul si pot distribui fotografi prietenilor utilizand serviciul WiFi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie