Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Croaziera de grup FIORDURILE NORVEGIENE 2024 (grup 2)

Descriere

Destinatie: Danemarca

Durata: 8 nopti

Plecari: 4 august

CROAZIERA FIORDURILE NORVEGIENE
Exploreaza fiordurile, cea mai mare atractie turistica naturala a Norvegiei!


Alege o croaziera de neuitat si exploreaza fascinantele fiorduri de-a lungul spectaculoaselor tarmuri norvegiene.
Admira peisaje inedite si descopera istoria si cultura incredibila a acestor locuri. O tara cum este Norvegia, nu are cum sa te lase indiferent. Vorbim de mii de km de coasta muntoasa, sute de fiorduri, canioane si cascade impresionante, toate creeaza un tablou inegalabil ce asteapta sa fie admirat de vizitatorii din lumea intreaga.


SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Hamburg Bucuresti compania LUFTHANSA (schimbarea cursei in Munchen)
7 nopti cazare pe vasul MSC POESIA in functie de tipul de cabina aleasa;
pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, cina si bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);
activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori prezenti la bordul vasului;
transferuri aeroport Hamburg port Warnemunde, port Warnemunde aeroport;
tur panoramic cu autocarul in Hamburg (3 h);
insotitor roman de grup;
taxele portuare (pot suferi modificari);
taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, decembrie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (7 - 14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie sau storno (optionala);
taxa de servicii la bord in valoare de aproximativ 84 EURO/persoana (se achita obligatoriu in agentie la momentul rezervarii);
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
alte mese decat cele mentionate in program si bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;
excursiile de pe parcursul itinerariului (pot fi efectuate sub forma de excursii optionale fiind organizate si incasate in numele companiei de croaziera, inscrierea se face din tara inainte de plecare). Lista excursiilor optionale se va comunica cu aproximativ 60 de zile inainte de plecare.
intrarile la obiectivele turistice.


Supliment cabina interioara IR2 Fantastica puntile superioare: 100 Euro/persoana           
Supliment cabina exterioara OO vedere partiala la mare Bella*: 180 Euro/persoana           
Supliment cabina exterioara OR1 ocean view Fantastica: 230 Euro/persoana               
Supliment cabina deluxe cu balcon BR2 Fantastica: 380 Euro/persoana

*Toate cabinele Bella sunt cabine garantate dpv al categoriei insa
alocarea lor este facuta de compania de croaziere cu o saptamana inainte
de plecare.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
04.08: Bucuresti 06:10 Munchen 07:20                        durata zborului: 2h 05min
04.08: Munchen 08:45 Hamburg 10:00                         durata zborului: 1h 15min

11.08: Hamburg 19:15 Munchen 20:30                        durata zborului: 1h 15min
11:08: Munchen 21:55 Otopeni 00:50 (12 august)                durata zborului: 2h


DESCRIEREA VASULUI SI A CABINELOR:
MSC Poesia este un vas de croaziera inovativ, la bordul careia se imbina armonios stilul elegant cu cel traditional. Pasiti la bord si veti gasi o lume rafinata, plina de confort, incepand de la restaurantul autentic japonez Sushi Bar si pana la centru de infrumusetare si wellness MSC Aurea Spa care este dotat cu baie de aburi, sauna si o varietate de masaje de relaxare.La bordul vasului MSC Poesia puteti incerca activitatile de fitness si sport precum: teren de basket si tenis, sala de fitness, minigolf, 2 piscine, 4 jaccuzz-uri si un eran de cinema imens in aer liber. Varietatea de baruri si lounge-uri de la bordul vasului oferta autenticitate si originalitate, incepand de la barul cu vinuri Grappolo dOro si pana la Barul Mojito Cocktail sau elegantul bar Cigar Room.
MSC Poesia, cea de-a treia nava din clasa Musica si a fost renovata complet in 2021, fiind construita cu respect fata de cele mai pretentioase standarde ecologice. Cu un design ce reprezinta insasi esenta stilului si elegantei italiene, intotdeauna caracteristice navelor MSC Cruises, cabinele de la bordul navei MSC Poesia sunt spatioase si stilate, o parte din ele avand si balcoane private.
Vasul are 16 punti, dintre care 13 sunt cu cabine si diverse spatii pentru activitati, avand o capacitate de 3.013 de pasageri. MSC Poesia are un total de 1275 cabine impartite in 8 categorii.

Cabinele interioare se impart in doua categorii: Bella si Fantastica. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, mini bar si seif. Dimensiunea cabinei: 14 mp.
Cabinele interioare IB Bella, sunt cabine garantate, iar localizarea lor pe vas va fi stabilita la momentul check in-ului.
Cabinele interioare deluxe IR1 Fantastica sunt localizate pe puntea: 5,6,7.
Cabinele interioare deluxe IR2 Fantastica sunt localizate pe puntile: 12,13,14,15.

Cabina exterioara categoria OB cu hublou (geam)
Cabinele exterioare sunt cele care va ofera posibilitatea sa urmariti peisajul mereu schimbator al marii si sa va bucurati de lumina naturala, acestea avand hublou. Sunt varianta intermediara, intre cabinele interioare si cele cu balcon.
Facilitati: Hublou, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).
Pozitia pe nava: puntile 5, 8.
Dimensiunea cabinei: 14 - 17 mp.

Cabina exterioara categoria BR2 cu balcon
Cabinele cu balcon sunt alegerea perfecta pentru cei care prefera sa se bucure de peisaje si briza marii la orice ora din zi sau noapte, de linistea si intimitatea propriului balcon. Sunt spatioase, sunt luminoase. De fiecare data cand sunteti in cabina, sunteti la doar cativa pasi de propria oaza de liniste.
Facilitati: Hublou, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).
Pozitia pe nava: puntile 8, 9, 10,11,12,14,15.
Dimensiunea cabinei: 13 - 18 mp. Dimensiunea balconului: 4 mp
Atentie! Cabinele din categoria Bella sunt cabine garantate dpv al categoriei insa nu se va cunoaste localizarea pe vas pana cu o saptamana inainte de plecare. Cabinele exterioare Bella cu geam sau balcon pot avea si vederea obstructionata partial (barcile de salvare).

Nota: Suprafata cabinelor variaza in cadrul categoriei, incluzand atat cabine standard cat si cabine pentru persoane cu dizabilitati care au o suprafata mai mare.
INFORMATII DESPRE CROAZIERA:
Itinerariul poate suferi modificari.  
La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, insa pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata.
Bautura alcoolica cumparata la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata i cabina in ultima seara a croazierei.
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Preturile excursiilor organizate la bordul vasului se vor comunica cu aproximativ 60 de zile inainte de plecare. Agentia nu este responsabila pentru modificarea preturilor excursiilor optionale in cazul in care compania MSC decide modificarea lor.  De asemenea, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon.
Va recomandam achizitionarea excursiilor optionale din tara deoarece la bordul vasului tariful excursiilor va fi mai ridicat si disponibilitatea extrem de limitata.
Agentia  nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

GRUP MINIM:
25 persoane. Supliment grup 20 24 de persoane: 90 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii;
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii.
Data limita de inscriere: 30.05.2024. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii;
30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile 60 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii;
100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii;

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


OBSERVATII:
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI;
Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani in numerar (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respctivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Destinatie: Danemarca

Durata: 8 nopti

Plecari: 4 august

CROAZIERA FIORDURILE NORVEGIENE
Exploreaza fiordurile, cea mai mare atractie turistica naturala a Norvegiei!


Alege o croaziera de neuitat si exploreaza fascinantele fiorduri de-a lungul spectaculoaselor tarmuri norvegiene.
Admira peisaje inedite si descopera istoria si cultura incredibila a acestor locuri. O tara cum este Norvegia, nu are cum sa te lase indiferent. Vorbim de mii de km de coasta muntoasa, sute de fiorduri, canioane si cascade impresionante, toate creeaza un tablou inegalabil ce asteapta sa fie admirat de vizitatorii din lumea intreaga.


SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Hamburg Bucuresti compania LUFTHANSA (schimbarea cursei in Munchen)
7 nopti cazare pe vasul MSC POESIA in functie de tipul de cabina aleasa;
pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, cina si bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);
activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori prezenti la bordul vasului;
transferuri aeroport Hamburg port Warnemunde, port Warnemunde aeroport;
tur panoramic cu autocarul in Hamburg (3 h);
insotitor roman de grup;
taxele portuare (pot suferi modificari);
taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, decembrie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (7 - 14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie sau storno (optionala);
taxa de servicii la bord in valoare de aproximativ 84 EURO/persoana (se achita obligatoriu in agentie la momentul rezervarii);
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
alte mese decat cele mentionate in program si bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;
excursiile de pe parcursul itinerariului (pot fi efectuate sub forma de excursii optionale fiind organizate si incasate in numele companiei de croaziera, inscrierea se face din tara inainte de plecare). Lista excursiilor optionale se va comunica cu aproximativ 60 de zile inainte de plecare.
intrarile la obiectivele turistice.


Supliment cabina interioara IR2 Fantastica puntile superioare: 100 Euro/persoana           
Supliment cabina exterioara OO vedere partiala la mare Bella*: 180 Euro/persoana           
Supliment cabina exterioara OR1 ocean view Fantastica: 230 Euro/persoana               
Supliment cabina deluxe cu balcon BR2 Fantastica: 380 Euro/persoana

*Toate cabinele Bella sunt cabine garantate dpv al categoriei insa
alocarea lor este facuta de compania de croaziere cu o saptamana inainte
de plecare.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
04.08: Bucuresti 06:10 Munchen 07:20                        durata zborului: 2h 05min
04.08: Munchen 08:45 Hamburg 10:00                         durata zborului: 1h 15min

11.08: Hamburg 19:15 Munchen 20:30                        durata zborului: 1h 15min
11:08: Munchen 21:55 Otopeni 00:50 (12 august)                durata zborului: 2h


DESCRIEREA VASULUI SI A CABINELOR:
MSC Poesia este un vas de croaziera inovativ, la bordul careia se imbina armonios stilul elegant cu cel traditional. Pasiti la bord si veti gasi o lume rafinata, plina de confort, incepand de la restaurantul autentic japonez Sushi Bar si pana la centru de infrumusetare si wellness MSC Aurea Spa care este dotat cu baie de aburi, sauna si o varietate de masaje de relaxare.La bordul vasului MSC Poesia puteti incerca activitatile de fitness si sport precum: teren de basket si tenis, sala de fitness, minigolf, 2 piscine, 4 jaccuzz-uri si un eran de cinema imens in aer liber. Varietatea de baruri si lounge-uri de la bordul vasului oferta autenticitate si originalitate, incepand de la barul cu vinuri Grappolo dOro si pana la Barul Mojito Cocktail sau elegantul bar Cigar Room.
MSC Poesia, cea de-a treia nava din clasa Musica si a fost renovata complet in 2021, fiind construita cu respect fata de cele mai pretentioase standarde ecologice. Cu un design ce reprezinta insasi esenta stilului si elegantei italiene, intotdeauna caracteristice navelor MSC Cruises, cabinele de la bordul navei MSC Poesia sunt spatioase si stilate, o parte din ele avand si balcoane private.
Vasul are 16 punti, dintre care 13 sunt cu cabine si diverse spatii pentru activitati, avand o capacitate de 3.013 de pasageri. MSC Poesia are un total de 1275 cabine impartite in 8 categorii.

Cabinele interioare se impart in doua categorii: Bella si Fantastica. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, mini bar si seif. Dimensiunea cabinei: 14 mp.
Cabinele interioare IB Bella, sunt cabine garantate, iar localizarea lor pe vas va fi stabilita la momentul check in-ului.
Cabinele interioare deluxe IR1 Fantastica sunt localizate pe puntea: 5,6,7.
Cabinele interioare deluxe IR2 Fantastica sunt localizate pe puntile: 12,13,14,15.

Cabina exterioara categoria OB cu hublou (geam)
Cabinele exterioare sunt cele care va ofera posibilitatea sa urmariti peisajul mereu schimbator al marii si sa va bucurati de lumina naturala, acestea avand hublou. Sunt varianta intermediara, intre cabinele interioare si cele cu balcon.
Facilitati: Hublou, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).
Pozitia pe nava: puntile 5, 8.
Dimensiunea cabinei: 14 - 17 mp.

Cabina exterioara categoria BR2 cu balcon
Cabinele cu balcon sunt alegerea perfecta pentru cei care prefera sa se bucure de peisaje si briza marii la orice ora din zi sau noapte, de linistea si intimitatea propriului balcon. Sunt spatioase, sunt luminoase. De fiecare data cand sunteti in cabina, sunteti la doar cativa pasi de propria oaza de liniste.
Facilitati: Hublou, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).
Pozitia pe nava: puntile 8, 9, 10,11,12,14,15.
Dimensiunea cabinei: 13 - 18 mp. Dimensiunea balconului: 4 mp
Atentie! Cabinele din categoria Bella sunt cabine garantate dpv al categoriei insa nu se va cunoaste localizarea pe vas pana cu o saptamana inainte de plecare. Cabinele exterioare Bella cu geam sau balcon pot avea si vederea obstructionata partial (barcile de salvare).

Nota: Suprafata cabinelor variaza in cadrul categoriei, incluzand atat cabine standard cat si cabine pentru persoane cu dizabilitati care au o suprafata mai mare.
INFORMATII DESPRE CROAZIERA:
Itinerariul poate suferi modificari.  
La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, insa pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata.
Bautura alcoolica cumparata la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata i cabina in ultima seara a croazierei.
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Preturile excursiilor organizate la bordul vasului se vor comunica cu aproximativ 60 de zile inainte de plecare. Agentia nu este responsabila pentru modificarea preturilor excursiilor optionale in cazul in care compania MSC decide modificarea lor.  De asemenea, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon.
Va recomandam achizitionarea excursiilor optionale din tara deoarece la bordul vasului tariful excursiilor va fi mai ridicat si disponibilitatea extrem de limitata.
Agentia  nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

GRUP MINIM:
25 persoane. Supliment grup 20 24 de persoane: 90 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii;
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii.
Data limita de inscriere: 30.05.2024. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii;
30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile 60 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii;
100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii;

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


OBSERVATII:
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI;
Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani in numerar (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respctivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.

Itinerariu

Ziua 1

BUCURESTI HAMBURG WARNEMUNDE (imbarcare pe vas)
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:00 dimineata pentru imbarcare pe pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 06:10 si sosire in Munchen la ora 07:20. Plecare din Munchen la ora locala 08:45. Sosire in Hamburg la ora locala 10:00.
Transfer in portul orasului Warnemunde pentru formalitatile de imbarcare pe vasul de croaziera MSC POESIA, care va pleca din port la ora 17:00. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 2

SKAGEN (DANEMARCA)
Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Skagen la ora 09:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 18:00. Astazi vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Skagen este un oras-port si o renumita statiune daneza, situat la capatul de nord al peninsulei Iutlanda si este unul dintre cele mai importante centre de pescuit din Danemarca. Micul orasel ofera cateva puncte de interes turistic, fiind aglomerat doar pe timpul verii, in special in lunile iulie si august. Aici vom avea timp liber la dispozitie pentru a explora pe cont propriu centrul vechi al orasului. Printre atractiile turistice din zona putem aminti: Muzeul Skagen, Grenen (un punct de observatie din care se poate admira fenomenul unic al intalnirii apelor Marii Nordului si Marii Baltice), Rabjerg Mile situata la 15 km distanta de oras (o duna de coasta migratoare). Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 3

PE MARE
Mic dejun. Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele. La bordul vasului MSC Poesia putem incerca activitatile de fitness si sport precum: teren de basket si tenis, sala de fitness, minigolf, 2 piscine, 4 jacuzz-uri si un ecran de cinema imens in aer liber. Varietatea de baruri si lounge-uri de la bordul vasului oferta autenticitate si originalitate, incepand de la barul cu vinuri Grappolo d\\ Oro si pana la Barul Mojito Cocktail sau elegantul bar Cigar Room.

Ziua 4

ULVIK (NORVEGIA)
Mic dejun. In jurul orei 08:00, vasul MSC POESIA va acosta in portul Ulvik, de unde va pleca dupa amiaza la ora 17:00. Ulvik este un sat pitoresc situat in fiordul Hardangerfjorden, fiind inconjurat de un cadru natural deosebit, de munti inalti si peisaje superbe. Acest satuc este puntul de plecare in explorarea fiordului Hardangerfjorden, un loc perfect pentru a ne bucura de natura splendida si de experientele culturale locale. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 5

KRISTIANSAND (NORVEGIA)
Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Kristiansand la ora 11:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 20:00. Kristiansand este al cincilea oras ca marime din Norvegia, fondat in anul 1641 de catre regele danez Christian al IV-lea. Centrul orasului a fost denumit de catre danezi Kvadraturen, aici vin spre seara cei mai multi localnici sau turisti si se bucura de o zona pietonala cu multe magazine si restaurante Markensgate. Printre obiectivele turistice care se viziteaza in localitate sunt: Catedrala Kristiansand (este a treia catedrala ca marime din Norvegia si se afla in centrul orasului, avand 70 de metri inaltime si o capacitate de 1800 de oameni), Farul Gronningen (construit in 1878, este situat la 8 km de oras si a devenit patrimoniu national in 1980), Fortareata Christiansholm (construita in 1672 sub comanda regelui Christian al IV-lea si avea rol defensiv in caz de razboi). Orasul are un aer aparte, este elegant si plin de rafinament, casele din zona veche a orasului sunt construite din lemn, cu unul sau doua etaje, avand o arhitectura tipic norvegiana. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 6

OSLO (NORVEGIA)
Mic dejun. In aceasta dimineata vasul de croaziera MSC POESIA va acosta in portul din Oslo la ora 07:00 dimineata si va ramane aici pana la ora 17:00. Astazi vom avea posibilitatea sa exploram pe cont propriu sau prin intermediul excursiilor propuse de vasul de croaziera, capitala cocheta a Norvegiei. Principalele atractii turistice care se pot enumera sunt: Primaria (locul unde are loc decernarea si banchetul premiului Nobel pentru Pace), Kvadraturen, vechiul centru al orasului stabilit de regele Christian al IV-lea, noua cladire a Operei, Fortareata Akershus (cel mai important monument medieval al Norvegiei construit in jurul anului 1300). De asemenea avem si in Oslo: Domkirke(Catedrala), Parlamentul, Teatrul National, Universitatea, Palatul Regal, cu gradinile regale Slottsparken, Parcul de Sculpturi Vigeland (192 de sculpturi in granit, bronz si fier, totalizand 650 de figuri ale sculptorului Gustav Vigeland, expuse in aer liber in cel mai mare parc al orasului). Capitala Norvegiei, ne va impresiona si vom avea o zi intreaga la dispozitie sa ne bucuram de vizitarea ei. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 7

COPEHAGA
Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Copenhaga la ora 09:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 18:00. Astazi vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Copenhaga sau Paradisul Nordului, este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai curate orase ale lumii. Orasul abunda in cladiri cu o arhitectura uimitoare, restaurante cochete si numeroase atractii turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau de a explora centrul vechi al orasului. Desi este un oras dinamic si plin de viata, Copenhaga a reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 8

WARNEMUNDE (GERMANIA)
Mic dejun. Sosire in portul din Warnemunde la ora 07:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas vom porni spre Hamburg. Aici vom face impreuna un tur panoramic de oras in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Primaria orasului, Alster, lacul din inimia orasului, Jungfernstieg, cea mai cunoscuta zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Dupa amiaza ne vom imbarca pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Munchen. Plecare la ora locala 19:15 din Hamburg. Sosire in Munchen la ora locala 20:30 si decolare spre Bucuresti la ora 21:55. Aterizare la Bucuresti la ora locala 00:50 (noaptea de 11 spre 12 august).

Ziua 1

BUCURESTI HAMBURG WARNEMUNDE (imbarcare pe vas)
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:00 dimineata pentru imbarcare pe pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 06:10 si sosire in Munchen la ora 07:20. Plecare din Munchen la ora locala 08:45. Sosire in Hamburg la ora locala 10:00.
Transfer in portul orasului Warnemunde pentru formalitatile de imbarcare pe vasul de croaziera MSC POESIA, care va pleca din port la ora 17:00. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 2

SKAGEN (DANEMARCA)
Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Skagen la ora 09:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 18:00. Astazi vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Skagen este un oras-port si o renumita statiune daneza, situat la capatul de nord al peninsulei Iutlanda si este unul dintre cele mai importante centre de pescuit din Danemarca. Micul orasel ofera cateva puncte de interes turistic, fiind aglomerat doar pe timpul verii, in special in lunile iulie si august. Aici vom avea timp liber la dispozitie pentru a explora pe cont propriu centrul vechi al orasului. Printre atractiile turistice din zona putem aminti: Muzeul Skagen, Grenen (un punct de observatie din care se poate admira fenomenul unic al intalnirii apelor Marii Nordului si Marii Baltice), Rabjerg Mile situata la 15 km distanta de oras (o duna de coasta migratoare). Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 3

PE MARE
Mic dejun. Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele. La bordul vasului MSC Poesia putem incerca activitatile de fitness si sport precum: teren de basket si tenis, sala de fitness, minigolf, 2 piscine, 4 jacuzz-uri si un ecran de cinema imens in aer liber. Varietatea de baruri si lounge-uri de la bordul vasului oferta autenticitate si originalitate, incepand de la barul cu vinuri Grappolo d\\ Oro si pana la Barul Mojito Cocktail sau elegantul bar Cigar Room.

Ziua 4

ULVIK (NORVEGIA)
Mic dejun. In jurul orei 08:00, vasul MSC POESIA va acosta in portul Ulvik, de unde va pleca dupa amiaza la ora 17:00. Ulvik este un sat pitoresc situat in fiordul Hardangerfjorden, fiind inconjurat de un cadru natural deosebit, de munti inalti si peisaje superbe. Acest satuc este puntul de plecare in explorarea fiordului Hardangerfjorden, un loc perfect pentru a ne bucura de natura splendida si de experientele culturale locale. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 5

KRISTIANSAND (NORVEGIA)
Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Kristiansand la ora 11:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 20:00. Kristiansand este al cincilea oras ca marime din Norvegia, fondat in anul 1641 de catre regele danez Christian al IV-lea. Centrul orasului a fost denumit de catre danezi Kvadraturen, aici vin spre seara cei mai multi localnici sau turisti si se bucura de o zona pietonala cu multe magazine si restaurante Markensgate. Printre obiectivele turistice care se viziteaza in localitate sunt: Catedrala Kristiansand (este a treia catedrala ca marime din Norvegia si se afla in centrul orasului, avand 70 de metri inaltime si o capacitate de 1800 de oameni), Farul Gronningen (construit in 1878, este situat la 8 km de oras si a devenit patrimoniu national in 1980), Fortareata Christiansholm (construita in 1672 sub comanda regelui Christian al IV-lea si avea rol defensiv in caz de razboi). Orasul are un aer aparte, este elegant si plin de rafinament, casele din zona veche a orasului sunt construite din lemn, cu unul sau doua etaje, avand o arhitectura tipic norvegiana. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 6

OSLO (NORVEGIA)
Mic dejun. In aceasta dimineata vasul de croaziera MSC POESIA va acosta in portul din Oslo la ora 07:00 dimineata si va ramane aici pana la ora 17:00. Astazi vom avea posibilitatea sa exploram pe cont propriu sau prin intermediul excursiilor propuse de vasul de croaziera, capitala cocheta a Norvegiei. Principalele atractii turistice care se pot enumera sunt: Primaria (locul unde are loc decernarea si banchetul premiului Nobel pentru Pace), Kvadraturen, vechiul centru al orasului stabilit de regele Christian al IV-lea, noua cladire a Operei, Fortareata Akershus (cel mai important monument medieval al Norvegiei construit in jurul anului 1300). De asemenea avem si in Oslo: Domkirke(Catedrala), Parlamentul, Teatrul National, Universitatea, Palatul Regal, cu gradinile regale Slottsparken, Parcul de Sculpturi Vigeland (192 de sculpturi in granit, bronz si fier, totalizand 650 de figuri ale sculptorului Gustav Vigeland, expuse in aer liber in cel mai mare parc al orasului). Capitala Norvegiei, ne va impresiona si vom avea o zi intreaga la dispozitie sa ne bucuram de vizitarea ei. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 7

COPEHAGA
Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Copenhaga la ora 09:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 18:00. Astazi vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Copenhaga sau Paradisul Nordului, este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai curate orase ale lumii. Orasul abunda in cladiri cu o arhitectura uimitoare, restaurante cochete si numeroase atractii turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau de a explora centrul vechi al orasului. Desi este un oras dinamic si plin de viata, Copenhaga a reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 8

WARNEMUNDE (GERMANIA)
Mic dejun. Sosire in portul din Warnemunde la ora 07:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas vom porni spre Hamburg. Aici vom face impreuna un tur panoramic de oras in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Primaria orasului, Alster, lacul din inimia orasului, Jungfernstieg, cea mai cunoscuta zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Dupa amiaza ne vom imbarca pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Munchen. Plecare la ora locala 19:15 din Hamburg. Sosire in Munchen la ora locala 20:30 si decolare spre Bucuresti la ora 21:55. Aterizare la Bucuresti la ora locala 00:50 (noaptea de 11 spre 12 august).